Chuck Norris!

Tillbringat kvällen på hästryggen var lite orolig först för magen men gick fin fint!:), Jag red ner t sjön på Chuck, Syster och Jessie följde me som sällskap! :) Jessie våga sig i helt självmant  när syrran gick i före, det har aldrig hänt, Jessie har liksom varit den fegaste av dem fegaste för vatten! Så ja blev en lycklig mamma när hon simma runt där!:) Så roligt! Sen gick Chuck också i vattnet efter många om o men så det var bara framsteg me båda mina älsklingar! Kul, hade vart så mysigt o simma med honom men vet inte hur botten är där så vågar inte pröva!:(
 På hemvägen blev d en lång galopprunda, han blev dock lite väl het men ack så skönt det var, som ja saknat det! Ja känner mig så fri i full fart, är en spec känsla!:D Sen på hemvägen bad ja syster lägga ut en gran me kvistar som kanske va 50-60 cm för o testa om han ´ville hoppa! Och han flög över! Syster sa han var mer än d dubbla över! Såå nöjd!:D Han kommer nog komma långt, med rätt ryttare. Ja själv känns som ja aldrig kommer komma ut på tävling, är för feg och dåligt självförtroende! :P

Nej nu sitter ja nere hos Rolf, vart här o duschat så e väl dags o bege sig hemåt, ska jobba imorgon igen så!:)

Puss och Kram
Utan vatten..

Vakna upp imorse och tänkte tvätta fejset, men ´då hade ja såklart inget vatten, tog på mig stövlarna och tänkte ge mig in i skräckens kammare och sagt o gjort! (jordkällare med miljontals spindlar). Jag Såg att pumpen inte gick så tryckte på en knapp ja då small, explodera skiten och allt börja låta konstigt, tänkte oneeeej! Så gick upp t huset för att se om nån propp gått o det hade d gjort så skulle byta den, nej men då hade ja inga såna proppar kvar!! Så drog t Långed för o köpa nya då ser ja sopbilen halvvägs och kommer på att ja glömt dra ut soptunnan, så hoppar ur bilen och frågar om d vart i högelund än, och d hade han som tur va inte, så ja vänder och åker hem drar ut soptunnan! Sen ner t långed igen, får tag på proppar, hem byter och nu funkar vattnet äntligen, men istället funkar inte kylskåpert och massa lampor! Suck! Ja förskte iaf va en bra kvinna, men var e mannen ja behöver just nu? baaah! haha..

Sjukskriven men mår prima idag så imorgon blir d t o jobba igen!:) 

Idag blir d t o hacka upp massa potatis då blasten inte ser allt för pigg ut! Nån som behöver potatis får gärna säga t, ja har ett stort lande och hinner nog inte äta upp allt själv innan d blir dåligt! 

Pusssilipuss! Operation!

Tjooosan!:D

Har varit utan internet här uppe i vildmarken men nu fick ja igång det trådlösa! Ska ringa Telia och se om ja kan få ordentligt bredband här ute, hade vart soft!:D

Men nu är ja äntligen opererad! :)

Christian var så snäll och körde mig eftersom ja inte fick köra bil hem själv efter operationen och han erbjöd sig att köra, Tack! Världens bästa är du! Allt gick smidigt och vi var där en timme innan för att ja skulle få lugnande och en typ bedövningstablett! Kände av dem ganska fort för ja blev helt snurrig, kändes som ja vingla och gick i slowmotion!:P

Égentligen skulle ja ha blivit sövd men d hade en ny tillväga gångsmetod nu under semestern så det var bedövning bara som gällde och jag fick 4 SPRUTOR instuckna i min stackars livmoder! Det gjorde så ont att ja börja gråta, pinsamt men jag kände mig lite liten och rädd!:( Men när väl bedövningen va klar skar d ut beten som var drabbad av dumma cellförändringar sen stoppa d blodflödet och brände och sen var de klart! Så det gick fort! Har bara blött lite nu efteråt och jätteont gör det inte!:) Nu hoppas ja bara att d fick bort allt för ja vill inte göra om det! Beten e inskickad för analys sen får ja svaret om några veckor och så ska ja på kontroll om nån månad igen!:D Men ja e lycklig att d är överstökat!:D Tur d har såna koller, tack för sveriges sjukvård!

Idag är ja sjukskriven och har gottat mig ute i solen!:) Så skönt! Men nu gissar jag vi får kanon sommarväder i 3 veckor bara för att ja inte får bada!:P Skulle ju inte förvåna mig!:/

.............................................................

Ja som ni vet bor ja nu på landet nu med Jessie, Sylvester och Chuck!:D Mys! Har hållt på städat och slängt massa grejjer från huset men kan säga att d är evighetsgöra här! Simon va även här en dag, rörmokare, för att se om ja kan få vatten så ja kan bada och tvätta mig på toaletten, d han sa var att d var bland d värre han sett och efter det har han inte hört av sig"! Hahahaha tror inte han var så sugen! hihi! Så ja får väl överleva ändå!;)

Nej nu ska ja ut igen, men nu vet ni att jag lever!:DKram till er alla!<3Najsbajs!

Haft en purfekt dag idag, jobbat, sen hem och fick stark Thaimat, yammi sen ut t högelund, där fick ja sätta upp hagen då halva var nere! vad grejjar mina hästar med egentligen?? Ändå e d rejält me ström! Hum! Sen bar d av t sjön, där tog d en evighet innnan ja kom i men varmt va det!:) Va där o sola bra länge sen blev d en offroad tur me 4hjulingen i skogen och nu ligger ´ja hemma i sängen och ska ivänta morgondagen, inget ja ser fram emot direkt då ja jobbar 07-20.00.. Aja får se d positiva i det, pengar!;)

Undra om ja kan nå mitt mål, 100tusen innan höst,vinter?:P

Dock har ja en grejj ja verkligen vill göra för pengarna, jag e ju superdepp över min hy, och d har ju bra ställen i thailand för ingrepp så fundera på ta semester där och samtidigt se om d kan fixa t min hy i ansiktet! Om det skulle gå vore ja världens lyckligaste flicka! Mår sjukt dåligt över hur jag ser ut, it ruins my life!:( usch!

Nej nu ska ja försöka smyga mig in i drömmarnas värld!

natti på er!

pussa
Provsvar

Idag fick ja mina blodprovsvar ang allergin och alla provsvar var negativa, varför lyssnar inte läkare på en, när ja testat mig redan för allergi 10 gånger..... Nu skulle ja iaf få remiss till röntgen!:D Hoppas innerligt nu att d blir åtgärdat, trött på skiten som håller på o drar ner mig dygnet runt!

Ja blir btw bortskämd här i huset nu! :D Får middag varje dag efter jobbet? sånt är verkligen lyx för mig!:) O go mat är det dessutom, Thaimat! muuuummma!:D

Nej nu ska ja nana, nattinatt på er!

pussilipuss!Bonnelandet!

Det är precis var ja befinner mig nu, bonneland, är i ett ruckel i skogen och här kommer jag BO!!:D haha ska faktiskt bli mysigt, pyssla och greja och ha mig, ja är ju en bonnejänta inifrån och ut egentligen, tror jag! Men huset är ju som sagt ett ruckel, fallfärdigt skulle ja kunna tro men här ska d bannemejjen gå o få lite mysstäming iaf!;) Ladan likaså men den kan ja tyvärr inte göra så mkt åt så ja vet inte hur ja ska lösa hästarna än, om man ska typ göra några snabb uteboxar? aja d får ja grunna ut tids nog!

Så länge ja har mina hästar och Jessie är ja nöjd, väntar också på att potatisen och morotarna ja sådde här ska bli klara! Finns inget bättre än o äta egenodlat!:)

Nej nu ska ja dra mig mot Långed igen, flyttar nog in här t helgen kanske!:D

Puss på er!Lilla älskade Ådi!

Kan inte me ord beskriva vad mkt Ådi betydde för mig,  han var helt klart Världens bästa tax och har varit en av mina bästa kompisar! Men nu 13,5 år senare så var det dags för honom att gå till dem sälla jaktmarkerna uppe i hundhimlen!

Varit en av mina ledsammaste dagar någonsin, gråtit hela dagen men nu äntligen känns d lite lugnare och jag vet att detta var det bästa för lilla Ådi då han var gammal och hade ont.

 Jag kommer mkt väl ihåg när ja köpte han, jag visste dem hade valpar på "affärn" i Långed och tjata och tjata på pappa att ja ville kolla på dem för ja var ganska djurgalen då, 10 år var jag:D, Han ville egentligen inte men vi svängde in där o kolla på dem och jag fick till o med hålla en av valparna, och det var den sötaste valp ja nånsin sett och den valpen börja gör slicka mig i hela mitt ansikte och svansen gick som ja vet inte vad då var ja kär! Pappa ville INTE skaffa en till hund men  sa att ja tar dem pengarna ja har på kontot för ja va bara TVUNGEN att ha honom. Dock kosta han 3000 och ja hade bara 2500kr på mitt konto så ja var ledsen en stund men vi ringde o fråga om d gick bra och då sa han att d gjorde det för att det var jag!:) Så ja fick mig till slut min lilla Ådivalp och har aldrig ångrat att ja köpte honom!:)  Men ja vet att pappa också blev glad i Ådi från första stund!:) Och har varit det i alla år, då Ådi blev en superbra jakthund och känd hos jägarna!:D Ådi har även fått drygt 30 valpar efter sig!:) Så små ådisar lever kvar lite överallt i landet!:) 

Älskar dig min bäste Ådi och vila i frid! <3


<3

Idag har ja ridit upp hästarna till pappa, eller jag red Chuck och Rolf gick breve me Sylvester!:D Tack så mkt Rolf! Men hästarma var segare än sniglar så tog sin tid upp, men nu går d på väldigt kraftigt gräs så nu njuter dem nog!:D Träd och en damm har dem i hagen också!:)Sen ville ja rensa huvudet lite så ja och jessie gick från Högelund ner hit till Långed, de tog mig 2,5 timme men nu mår ja mkt bättre i knoppen!:) Riktigt gott o gå!:)Kraaamar!
Första doppet för i år!:D

Nu äntligen har ja vågat doppa mig och guuud så sköönt d var, längtat hela dagen efter att få slänga mig rätt i sjön då vi jobbar i 30+! Helt galet för varmt!! Men först blev d pizza! Sen tog ja ena fyrhjulingen t sjön! Jessie älskar åka fyrhjuling, hon sitter så snällt framför mig, men hon hatar vatten därimot!;) totalvägra komma i o bada utan stod bara o tjöt när ja bada! Fjanthund! haha.. sen kom Emma dit, hennes mamma va snäll o körde ut henne men hon va lika fjantig som Jessie! ;) Fast hon kom i t slut Kul!:D! Sen drog vi o tog ut hästarna då d fick vila från klägg o flugor en stund på dan, ja fattar inte hur mkt klägg och äckliheter d finns ?, uh!, sen  bar d t långed o köpa godis för filmkväll!:D Skön Eftermiddag,kväll!:D

Satt i mig 2 energidrickor och ja blir ju speedad av koffein så undra om ja kan sova nu? kl e ju läggdags för längesen!

Men vill också nämna att d finns vissa människor som bara gör en megaglad och har stark energi omkring sig, eller så är d sån energi ja blir glad av!:D En har ja på jobbet, sen en har ja en just nu ute på nått fartyg, men han e också skitkul, sen en till och det är min Moster!:D D har DET! Nu är alla mina kompisar underbara! Men vissa människor utstrålar nått visst mer än andra, så är det!

Haha börja dock gråta på mitt jobb idag då ja fick mess av Markus där d stod om ja ville packa hans saker, d ja sagt är att d inte känts bra för att vi inte träffats mkt alls, knappt träffats sen i maj ordentlig så det är väl inte så konstigt?, så blev ju ledsen såklart o antar att ja e ena nu igen, singel.. Men börja gråta precis när vi skulle starta maskinen, pinsamt eller? men d gulligaste var att ena min arbetskompis fick också tårar när hon såg mig gråta, go hon är!:) 

Men men allt löser sig sa han som sket i handfatet!
Nu ska ja nana!

nattinatt på er!  

KraamStallet!

Tjenis!
Idag Blev d bara massa kvalitetstid me mina liv i stallet! Jag har nog världens bästa hästar, d är lugna, jätteroliga och vääldigt mysiga, Chuck kan trycka sig emot en och är precis som han säger älska mig mest! Haha samma me Sylvester han bara njuter när man bortsar och grejar me han, så idag hade ja en riktigt gosestund i stallet!:) Så himla mysigt!  
 Jag och Chuck tog även en ridtur i skogen idag igen, vi klättra och lite sånt för att han ska bygga lite muskler nu i början! Han är lugn och cool för att vara andra gången som vi rider ut själva, inridningen har gått riktigt bra måste ja säga!:D Enda som inte satt sig helt än är styrningen, han svänger och sånt när ja vill men ibland inte, han kanske bara är envis? sen blir han lite väl ïvrig emellanåt! Då tycker han d ska gå undan!;) Älskar mina hästar hur mkt som helst, vad vore livet utan er?

Markus e ju på fiskeresa och inte mkt ja hört ifrån honom sen han åkte, vi ska prata när han kommer hem om hur vi ska lösa allt! Känns inte som vi riktigt kan bygga upp något när han e borta så mkt, d e så ja känner iaf, för direkt vi blev ihop fick ju han jobbet så vi har ju inte hunnit me varandra alls sen dess. så typsikt:(. Men ibland tar livet andra vägar än man vill, inte kul alls!.. Men allt löser sig alltid på d ena eller andra sättet!


Nu får ja krypa ner o somna till Jessies söta snarkningar!


:D
Nattinatt!

puss

Volleybollturneringen!

Drog ner på volleybolltureneringen igår och där blev ja fast! Blev alldeles för sugen på alkohol när alla andra festa!;) Hade riktigt trevligt och kul me alla underbara vänner! vi tjöta och så spela vi lite volleyboll men vi sög rätt hårt så la ner det ganska snabbt! haha.. På kvällen blev d pubben i långed, gjorde tappra försök t o komma t Mellerud men alla drack igår så d va inte d enklaste men hade superkul i Långed med!:) Mkt kul o träffa allt folk!:)

Vakna upp bakis idag,usch! Men vart ganska hurtig idag trots allt, drog upp t högelund, ställde mig ch diska en STOR disk, sen satte ner lite stolpar men grym träningsvärk från igår eftersom ja försökte göra armhävningar me en arm, inte d lättaste måste ja säga! Sen åkte ja t Stallet och där blev d en ridtur me Chuck, denna gången red vi helt själva i skogen med Jessie springandes lös brevid! Helt underbart och va lycklig ja va sen, Chuck Lyssna på ALLT! Lite för pigg i nerförsbackar dock men han fatta galopp på fattningen! whihu! Sen tog vi oss ett skutt i hagen, hindret va kanske bara på 40 cm och trodde ju aldrig han skulle hoppa ens eller gå på som han gjorde men han hoppa, och stort jaggemejjen! Tror han kommer bli superduper som allroundhäst!:D Mycket nöjd me turen idag och nöjd me Jessie som följde oss hela vägen, lite därför ja ville ha hund, för o få sällskap i skogen!:D

Haha va klumpig ja va förut idag innan ridturen, jag gav mig själv en rejäl snyting så ja vingla fram och kunde inte se på bra länge, skulle dra åt sadelgjorden och precis när ja tog i som mest så slinter ja och knytnäven hamnar rätt i ögat! Fasen va d kändes, trodde ja gjorde mig själv blind! Ska bli kul o se om ja har lite blåöga i morgon!;)

Nu har nyss Emma varit här, vi såg först Hide and seek men den e lite trög kanske o ja har sett den så vi satte istället på BeeMovie! haha vilken go film, efter den filmen älskar ja Bin!;)!


Söt Jessie är som har stenkoll på Sylvester!;)

nej nu ska ja nana för ännu en arbetsvecka!:)

Nattinatt! puss
Polisskolan!

haha kl 09 drog ja på polisskolan då storebrorsan kom hit, han skulle egentligen vart i skogen o högge men så spöregna det jue, och jag skulle egentligen kollat fölis men han som har dem hos sig va tvungen o jobba så vad passa inte då bättre än en rolig film en regnig morgon! Hahah ja o brorsan satt o skratta halvt ihjäl oss, världens bästa humor i dem filmerna! Så sjukt kul! Förgyllt min dag så nu känner ja mig mega upprymd! Så dags o ta tag i städningen sen ut t högelund en snabbis! e volleybollen me men i detta v´ädret är man inte helt jättesugen på att vara utomhus, men hoppas d klarnar upp så småningom!:Dyes d va det!

Höres'!

puss
grubblerier..

Bah idag har ja grubblat på gud vet allt! Ja undrar hur man får sitt inre lugn? Trodde ja funnit mig det men d har ja inte, ja e alldeles för energisk tror ja och obestämbar som min moder kallar mig! Restless soul! Ja har det super utifrån sett och har allt ja borde önska mig men ändå är d något som gnager och sliter i mig! Känner mig splittrad! Kan ni känna så ibland? Ni vet inte riktigt va ni vill? Me framtiden.. Man ska ta dagarna som d kommer och d försöker ja göra men när man inte har någon hjärngympa på jobbet direkt då dras tankarna överallt och bara grubblar! Ja är nästan helt 100 att ja blir fast på Bäcke tex inom 1,2 år och det är ju jättebra, bra betalt osv, men är det d man vill? Vill man låsa sig helt o hållet, tänka sig själv i fabrik i över 40 år framöver och göra samma grej dag ut o dag in? Bara tanken ger mig ångest, sen om man tackar ja t fast jobb där och tänker att man kan ju jobba något år, då är man troligen fast där för resten av livet! för när man jobbar betyder oftast det lån och lån måste man jobba ihop pengar till så hur vågar man då säga upp sig?Nu låter som ja inte vill ha jobb men de vill ja såklart, men bara tanken gav mig lite ångest att vara fast på Bäcke tills pension o göra samma grej dag ut o dag in, år efter år, ja behöver nog mer än så för att må bra i själen.  Sen träffar ja aldrig min man, han va hemma nu, en dag, träffa varann från 18-23 sen sov vi sen drog han! Nu är han borta 8 dagar sen hemma en vecka kanske o sen borta 2 veckor! Och ja trodde inte ja skulle känna som ja gör men d känns konstigt? Tror d blivit för mkt jobb för fort, vi blev ihop sen har ja inte sett skymten av han nästintill? aja d löser sig väl det med som allt annat nån gång!:) Oj gud va mkt ja fick ur mig här o nu! haha stackars er! Men nånstans måste d komma ut, mår redan mkt bättre nu av o bara skrivit det!

Nej nu nog om grubblerier för idag hade ja och Chuck Norris ett high moment!:D Vi red ut i skogen första gången utan någon ledare, Rolf gick me dock men oftast va han en bra bete bakom och Chuck bara traska på som ingenting!:D Han är så duktig, plus att stanna sitter som ett smäck nu, iaf i skritten. haha för på åkern fick han ett jäkla ryck och då trodde ja jag skulle flyga och fara som bara den men lyckades hålla mig kvar o få stopp på busen men han tyckte d va skitkul, red kanske i 30-40 min och både ja och gubben njöt till fullo! Jaa e supernöjd!:D Innan det var ja och Jessie ute i skogen och käka smultron till förbannelse! Så underbart gott! Sen satt vi o filofisera och myste mitt ute i ingenstans! DÅ är jag lugn, i naturen...

Imorgon ska vi iväg och kolla fölisen, jag Liza och Madde, men så har ja lyckads gå o bli snorfökyld så om d är värre i morgon orkar ja nog inte röra mig alls! :( O d måste ju nästan vara allergi för bara small på ute hos Rolf sen va ja död! Konstigt eller hur! Här är bilder på lilla fölis som ja redan tycker se ut o ha världens utstrålning!:DHan ser väldigt helsvart ut på bilderna, hoppas han e d i verkligeheten me! längtar!:)

nu ska ja nana! sov så gott allesammans!

Pussa
RSS 2.0