Gjort rätt!

Känns i hela mig att ja gjort rätt med C och med Jessie! Så nya tag nu!:)
 
Precis pratat med ARAB, om att regga Roger där, men hade ute veterinär i Februari och chippa osv, men va nära ja skicka t Sh ist men nu har ja pratat med Arab och va inga problem o Regga han där, så han kommer bli arab partbreed! Yeey! Dock kosta det 2500kr o få ett pass.. Roger har helt plötsligt blivit en otroligt dyr häst, Från i princip gratis till 20.000 kr.. Men han e värd varenda krona! :)
 
Fortfarande huvudvärk, o fortfarande hypersleten, trots bra mat och motion.. Förstår inte när min kropp o hjärna ska återhämta sig egentligen, höll på gråta när ja såg mig imorse! haha helt askgrå i ansiktet, två storlekar på ögona, röda, påsiga och en hy som såg ut som en slagen bäver, helt död! Man känner sig så fräsch!!!:P
 
Men om ja e piggare senare och Scirrocco låter sig lastas så ska vi iväg o pröva på banhoppning, dock väldigt lågt och väldigt försiktigt då han eller ja inte är i god kondition för tillfället! Men kan ju pröva på hur d är o rida en bana iaf med min älskling!:) Syster ska isf följa med, och Jeanette troligen!:) Lasthjälp kan ju behövas!:P
Fick sadeln igår, hann bara lägga på dem snabbt igår kväll och såg ut som den tyvärr inte låg bra! H*lve*e... Ja som testat ut den på ridskolan och köpte samma storlek, dock så läste ja att d kan skilja i stolekar mellan d bruna o de svarta "¤#%¤.. Surt! Men kanske funkar med pad under?:) Ska ut o testa och grunda den noga strax!:)
 
Idag ska ja göra våfflor t hushållet här!:) Sen har ja städat igen, pysslat massa hemma, med disk, badrum, Farbrors rum och mitt eget, så nu ser d mkt bätte ut här!:) Behöver tvätta med men glömde köpa proppar igår o så fort man kör torktumlaren så gårproppen! :P Så får tvätta i helgen om ja hinner! Ska ju dra t Götet i morgon!
 
Nej nu ut o gå promenaden runt fallet, fortfarande väldigt tomt utan Jessie när man vandrar, hade velat haft henne med mig!<3
 
O sen undrar ja, kan man bli förtjust i någon som man aldrig träffat och som befinner sig på andra sidan jordklotet? haha!
 
/Nettan
 
 
 
 Kommentarer
Postat av: mamma

Mamma negativ - Du kommer inte att må bättre så länge du har för höga krav på dig själv. Det är din kropp som säger ifrån att du MÅSTE varva ner, tänka på dig själv och lära dig att slappna av, bara njuta. Inte ta på dig en massa hit och dit, vara till lags för alla andra. Förklara för folk runt dig att du inte orkar även om du vill. De måste acceptera det och gör de inte det så är dom inget att ha. Det värsta som finns är när människor runt en inte tar ett nej för ett nej utan förklaring.Vet att det kan vara grymt svårt men det kommer ska du se. Det finns många som är duktiga på att ge en dåligt samvete men aldrig skulle ta skit själva. Egon kallas dom ;) Du vill och älskar för mycket men inte dig själv. Försök med det, krama dig själv varje dag och tyck om dig för du är älskvärd som få! Du har ett stort hjärta för alla andra, både människor och djur. Älska dig själv lite mer istället. Fast djuren kan du älska för dom litar på dig, människorna klarar sig. Synd på sadeln, lycka till med hoppningen och ja, man kan bli förtjust i en person på andra sidan jorden! Puss, älskar dig <3

2013-03-22 @ 17:05:32
Postat av: Alex

Det var väldigt kloka ord av din mamma Jeanette - ta vara på dem! :)
Såhär års är det ju väldigt vanligt med vårtrötthet - vilket jag får. Nu är det ju inte det i grund å botten med dig tyvärr men du kanske ÄVEN fått detta och då blir allting väldigt krävande och iaf jag blir matt och slö av minsta ansträngning samt att lusten att göra ngt öht försvinner helt å hållet trots att jag älskar när solen väl börjar värma. Men den tröttheten går iaf över utav sig självt och för dig krävs det nog lite mer - jag tror att du är för snäll helt enkelt vilket tillslut blir övermäktigt när man vill vara tillmötesgående mot alla som du tycks vara. Bara genom dina rade här i bloggen så har jag insett för längesedan att jäklar vad många bollar du har i luften hela tiden.
Jag hoppas och tror att du inom en inte för långt avlägsen framtid tar dig igenom allt detta negativa så att den fina person som du är även kan få må bra på insidan.
Kram

2013-03-22 @ 23:08:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0