Kurs!

Usch idag vakna ja inte riktigt sådär fräsch som jag skulle vilja! :P Hela halsen va igenbommad och ja fick upp blodblandade klumpar, som sagt inte så fräsch! Men e pigg i övrigt!:) Hoppas ja inte är på väg o bli sjuk!:(

Idag har ja kurs kl 09 i data!:) Gott ibland o göra lite annat på jobbet! Är väldigt mkt kurser framöver vilket ja tycker e grymt bra! Man kan aldrig få nog av lärdom!;) Fast i de rummet vi håller hus kan ja inte hålla ögona öppna i mer än 1,5 timme, d e extremt. vet inte om d e ljuset? eller har ja koncentrationssvårigheter? skitjobbigt!
......................................

Mina hästar är väldigt pigga nu igen, inte fått provsvar men gissar på att ja råka måla fan på väggarna!;) Kul 2000kr i sjön! Haha! Men bättre o veta säkert o va gör man inte för älsklingarna ska må fiint!:)
Till helgen kommer Tibban hem till Lennart igen så nu blir d lite mer o göra, hon har problem me benen så hon ska hem o vila!
scirrocco

Nej nu får ja förtsätta skriva alla protokoll!

Hoppas ni får en fin dag i solen! Själv öppnar mina fängelseportar kl 20 ikväll;)

/Nettan



Kommentarer
Postat av: Tony Johansson

Blodblandade klumpar låter ju inte så bra men mår du bra i övrigt så ^^ Det är inte dålig luft eller så? dåligt ljus/luft kan ju få en att bli väldigt slö :)

2012-05-24 @ 16:24:39
URL: http://fitnessguru.se/tonyjohansson
Postat av: Nettan sv Tony

Nej inge vidare, o nu mår ja inge alls bra!:( tror till o me ja har feber!:( men hoppas d är över tills imorrn!:) jaa i fabriken har vi dålig luft och ungefär 35 grader! så en blir himla slö!:/

2012-05-24 @ 21:58:06
URL: http://sweetbumbii.blogg.se/
Postat av: Tony Johansson

Hoppas du blir bättre snabbt då :) oj, det var varmt :( måste vara tufft. Har ju varit 30-32 grader de senaste dagarna så är slitsamt att jobba nu :)

2012-05-25 @ 20:36:40
URL: http://Fitnessguru.se/tonyjohansson

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0