Camaro<3 :(

Jaa idag va d känsloladdat när ja åkte från mina bebisar från betet för att veta att Camaro längre inte kommer vara min, tjejen som kom idag(hon verka superb), som också varit den enda som vart o kikat på gubben bestämde sig me en gång, hon ville köpan! Så den 11 aug flyttar han till sitt nya hem uppe i Vålberg! Usch vet inte va ja känner, känns overkligt, konstigt, kommer sakna min gubbe och tänka på honom massa, han är spec!<3 Vet ju att han ska ha blivit såld nångång men d har varit så långt borta och nu e d alldeles för nära! Bara att bita ihop o inse att ja har inte tiden och inse att detta är d rätta...... :,( Usch ledsamt! Men vålberg e ju inte långt så kan ju hälsa på han hur som o de e ju bra! Plus att han ska få vara me på 3årstestet! Så då måste ja åka o kolla!:) Kul! De blir nog bra i slutändan även om d känns tungt nu! 
 
Idag har ja och Linn vart iväg o hopptränat me Scirocco idag!:) Han va helt superpigg och hoppa ALLT utan o tveka, dock e han inte ett dugg högt över utan kör me precis marginal! Vet inte riktigt hur man övar upp att han ska lyfta sig bättre? Dock när ja kolla på alla bilderna nu så såg ja detta,har han fel på bakbenen!:/ Hallå såhär ska d inte se ut väl, eller?:/ orolig!  Kolla bakhovarna, syns extra mkt på detta hindret ! De ser inte alls bra ut! Nån som sett liknande eller är detta fullt normalt? :/
Och ja vet, ja borde inte ridit eftersom ja har ridförbud och borde lyssnat på det för vill inte ens prata på hur galoppen o hoppen kändes, usch!:( Men d va d värt!;) O mamma, ser du va ja har på mig?;)
 
 
Här är mindre läskiga bilder! Men som sagt liten marginal!:)
 
Nej nu ska ja nana! Upp o jobba imorrn, får hoppas ja klarar av d fint! Har ju både ridit nu och dansat så då borde ´ja klara av o jobba! :) Nattinatt o sov sött!
 
Pusss /Nettan



Kommentarer
Postat av: Liza

Jag kollade länge och noga för att försöka förstå vad det var du menade med bakbenen/hovarna, och är det att han böjer dom så mkt menar du? alltså så det ser ut att han står på kotan? Kolla andra bilder på hästar som hoppar av, och även frambenen/hovarna när de landar eller galopperar så ska du se att det ser ibland jäkligt äckligt ut, för det ser ut som att benen ska gå av och att kotan är i kontakt med marken :S
BRA ATT DU HADE VÄST!!!!!!! duktig!!!!
Ja det kommer kännas bättre med camaro sen gumman, så får du hälsa på han med och träffa han :) puss!

2012-07-30 @ 06:31:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0