Mkt häst!:D

Heeej!:)

Nu har d hänt en hel del d sista både bra och dåliga saker! Kan ju börja me allt d bra!:D

I torsdags åkte ja ner t Emma på kvällen och vi handla glass och gotta oss till filmen "hitta Nemo" haha så himla bra film, såg den för gör längesen men glömt d bästa så de va riktigt roligt!:) Sen tjata vi en hel del, tror båda behövde prata av sig så d kändes gör bra! :) Så glad att ja har dig gumman! dock lite ledsen för din skull men ja hoppas på d bästa!:) Love!<3

Sen fredags så åkte ja hem och red Chuck, vi red först en stund i hagen för o se om han var på sitt busiga humör men han visa inga tedenser till att vara sjövild så vi red ut i skogen:) Helt underbart ja va helt salig efteråt, vi öva ganska så mkt på lugn trav och stanna och sätta igång! Och han lyssna på allt så kunde inte vart mer en nöjd, någon gång flippa han ju lite men d tycker ja hör till när dem e så unga.. :)

Sen på eftermiddagen på fredan kom Liza och hämta mig så åkte vi till hennes stall och där blev d massa tjöt i vanlig ordning plus att vi tog oss en tur i paddocken, riktigt roligt o få komma dit o rida me Liza, men direkt ja satte mig på Mille kändes d lite roligt, man e ju så van me sina egna, plus att han hade pessoa och ja har aldrig ridit me d så visste inte så mkt en våga ta så vi lulla bara runt och så tog vi nått varv i trav!:) Sen bytte jag och Liza häst och ja fick pröva Julia och de kändes väldigt speciellt, hon kändes superliten och konstig, tänk va olika hästar kan vara! helt otroligt. Till början kändes d inte bra alls men när en vant sig lite  så kändes d mkt bättre och hon va rolig o rida:), Liza har verkligen gjort ett toppenjobb me Julia, hon har blivit så himla fin!:)

Sen på lördagen så tänkte ja se igen om Chuck har tedens o vara vild så longera han först och han skötte sig helt exemplariskt där med, dock ej när ja försökte galoppen iofs då blev d lite bus och han blev okoncentrerad men annars så gick d fint, så när han blivit uppvärmd så hoppa ja upp och red  i hagen, och syster var med och tog lite kort, tack bästaste syster!:) D blev hoppning vi höll på me på ett 50hinder + lite träning på volt och Chuck va gudomlig!:) Så ja ännu en dag att vara nöjd över Chuck, han e bäst!:)

Sen när ja va klar me Chuck tänkte ja när ändå syster e me kanske vi kan öva på tränsa sylvester så ja förberedde mig på d värsta och kleta in bettet i gottigott och satte fram pall och grejjer och tänkte detta tar nog ett tag, men direkt ja kom me bettet nära munnen så gapa han självmant o börja smaska på bettet, ja blev helt chockad! haha d va som ha ville ha träns på sig och ut o hitta på något, haha så söt! Så ja tränsa, sadla och satte på skydd och tog longeringslinan och spöet och tänkte att ja varför inte träna han lite smått och se hur han rör sig nu! Och direkt vi kom ut så va d ju bara spring o spring hela tiden men till slut så lugna han sig och blev riktigt avslappnad!:) Så när han va uppvärmd lite så satte ja på snoddar och jäääklar va fint han gick, vilken snygging t häst när han samla ihop sig! Verka som han tyckte d va lättare me för såg ut som han blev ännu mer avslappnad och skötte sig super! :) Så ja vart helnöjd!:) Mina pojkar e helt klart bäst!:D Lycklig!

Idag blir d tur i skogen igen me Chuck, e bara inne för en vilopaus innan ja tar lennarts stall och sen beger mig tillbaka t mitt o rider gubben:) ska bli mysigt! Tänkte öva stopp och sätta igång idag igen så d sitter för han har väääldigt lång stoppsträcka då han är så himla framåt så mkt övning blir d idag me stanna och sätta igång! :)

Här kommer lite bilder som Syrran fotad från igår!:)







Haha här va inte jag med riktigt han hoppa av så tidigt!;)


Underbara Chuck!:)


..............................................................

Nu till d tråkiga, men d blir kort för orkar inte skriva mkt om det men jag och Fredrik har tagit en paus och tid för ´Cassie är bokad på torsdag.. usch!

...............................................................

Nu ska ja ta tag i Lennarts stall sen kommer Christian me en möbel till mig!:) sen blir d riiiida och mys me alla mina liv!


Ha en underbar dag allihopa!

puss




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0