God Jul!:)

Nu ligger ja i sängen och inväntar julafton!:) Dock så vet ja inte hur denna jul blir då ingen har koll på något och alla i familjen kommer inte vara samlade plus att ja gått o blivit dretförkyld! Men planerna är att åka ner till pappa efter stallet är gjort o vara där o hjälpa till med julmat!:) Sen kanske d blir hem till svärföräldrarna en sväng! Men frågan är om ja kommer komma från skogen i morgon, är ren snöstorm här, dånar i hela huset och viner i fönsterna! Mysigt när man är inomhus men går mer än gärna inte ut! Räckte o ta in hästarna ikväll, såg inte ett jota! Så ska bli spännande hur d ser ut ute i morgon när man vaknar.

o herr blund försöker redan ta mig känner jag men ska försöka orka skriva klart! Förut så slumra ja till och drömde att ja kleta in läpparna med rött läppstift, vet ni va som hände sen i vaket tillstånd? jo jag hittar ett rött läppstift i hallskåpet när ja håller på julstädar?? Trodde inte ens ja ägde ett o här drömmer ja om ett för att sen hitta det längst in bland all bröte i ett skåp! Vad är oddsen? Tycker d är läskigt ibland för är inte första gången ja drömmer något som sen händer! Har ni varit med om det?

Nej dags o sluta babbla o ge sig hän herr blund!

Önskar er alla en riktigt GOD JUL med massa kärlek, omtanke härlig tid Me nära och kära och så klart en massa Good mat!:)

/Nettan



Kommentarer
Postat av: Eme

Kommer troligen en liten sväng till pappa, men blir inte där så länge då det firas samtidigt hos mormor som hos pappa... Så blir en snabbis iaf^^ puss

Svar: Jaa d va trevligt du kom!:) <3 pusss
Jeanette Karlsson

2012-12-23 @ 23:53:55
URL: http://nattstad.se/emeliieeliiasson
Postat av: Tony Johansson

Typiskt att bli förkyld nu :( Jag och grannen hade jättekul förut med fyrhjuling och plogblad fram och sen full gas ^^ Aldrig haft så roligt med att ta bort snö förut :) och för tillfället så brinner en brasa fint i kaminen medan det blåser ute så ganska mysikgt just nu! :) Det är ett tecken att du ska ha lite rött läppstift när du vaknar kanske ^^ God Jul själv Nettan och hoppas julen blir bra! :)

2012-12-24 @ 01:15:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0