The flood!

Tjenispenis!

Fick precis ett mail från en vän i Australien som skrev om översvämningen, d är så hemskt! Tycker så synd om alla I Queensland som har hus, bilar, allt är ju helt förstörd pga av regnet!:( D har nämnt både Rockhampton, Emerald och Gatton som förstört och d är några av ställena ja tillbringat en hel del tid i och älskat så lider me farmarna som får skörd och land förstört och familjerna! Fy fasen va hemskt d måste vara!:(  Här är en länk!

http://news.ninemsn.com.au/national/8194385/maryborough-braced-for-new-flood-peak

Hoppas d ger me sig snart iaf!

Nu på kvällinga så har ja grejjat massa me min bubbis Sylvester, gick lite snabbare att få på han träns idag men d tog sin tid o ja klämde fingret! Kändes!:P Men jäklar den som ger sig! Så nu får vi se om d går bättre imorgon igen!:) Julia smet idag me, den hästen är lite omöjlig ibland, som tur var hann vi få tag i dem andra så Julia fick bli själv kvar ute! Liza verkar ganska ledsen över att Julia inte lugnar sig!:( Tråkigt får hoppas hon blir bättre snart för Julia är en ganska spec,nervig häst!
 Funderar på att anmäla Sylvester till Löshoppning?:) hade varit riktigt roligt!:) Dock blir d bebishoppning som de kalla det!;) Men hade vart kul, får han lastträning och lite ridhus erfarenhet!:) Så d får d nog bli, den 22 Jan i Dals Rostock!:) Bara d är fint på vägarna annars vågar ja aldrig ge mig ut me transport!



sen har ja beställt mig en brun skinnjacka, något som ja alltid velat ha, hoppas den dimper i lådan denna veckan!



Köss





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0