Kriminell......

Bögrövarkuksugarehelvetesjävlaskiiittt!

Nu har ja gått o blivit kriminell också.. Ja krocka imorse och anmälde inte viltolyckan direkt då råddjuret sprang tillbaka in i skogen och verka må bra och just då va ja nog i chock och tänkte nog bara att den klara sig inte på att d ska anmälas till polisen, dock tänkte ja att d e ju bra nån letar efter den.. Men sen på jobbet fick ja reda på att man måste anmäla om man haft kollision med ett djur så ja ringde polisen direkt ja fick reda på detta!
Och va får ja höra av dem då? Inte bra att du ringde, inte... Utan att ja åker troligen dit på smitning och böter!!!!:(

Är så arg på pappa och Rolf som inte sa något alls när ja sa ja krocka me ett råddjur. Dock sprang den in i sidan men huvudet dens hamna på fönstret och körde ju kanske i 50-60km/h! Men polisen fråga INGENTING om råddjuret eller om mig hur d hela gick till. E inte d dåligt? D enda han brydde sig om va tiden från d d hände och till d ja ringde!

kaassst!

Hoppas iaf råddjuret klara sig utan skador, känner mig hemsk nu i efterhand för man vet ju aldrig om d blir några inre skador:(

Ska d bli spännande o se va ja får på posten! jävla skit! Läste att en fick 12000kr i böter för han va sen på anmäla! Jippi!






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0