Morgonstund!

Åh idag blir d en härlig dag!

Var uppe före tuppen och ut till hästarna, får en myskänsla när ja kom ut var helt vitt på backen av frost och tidig morgonsol så glimmade vackert överallt!:) 

Idag är flickan ledig och känns riktigt gott när d är så fiint väder och har en massa att göra idag!:) Funderar på börja packa lite sommarkläder till Aus nu, för dem ligger bara o tar plats nu ändå när hösten,vintern kommit!Åh va gott d ska bli o komma t värmen o springa runt i kjol dygnet runt:) känns extra gött när dem säger överallt att d kommer bli den kallaste vintern på 1000år här;) haha fy fasen då e ja himla nöjd om ja kan vara härifrån!:P Fast jag saknar vintern lite, vinterfisket och alla härliga galoppturer i nysnö, då snön bara sprutar runt! åååå d e fint me vinter, men hade räckt om den varat 1 mån kanske;)! 

Nej nu blänger disken på mig som önskar bli skrubbade o rena så en får väl komma till deras undansättning!

Hoppas ni alla får en superdag!

Puss
  

Hästannonser!

Haha varför är hästfolk så galna i och kolla hästannonser jämt,  även fast man inte letar häst? Blir ju alltid att man hittar nått,nån man vill ha........

Nu har vi dock halvletet lite efter en kompis till Sylvester eftersom han inte går ihop me Julia. Så nu går Julia och Kippie ihop och Sharon och Sylvester, men Sharon, som e Nats häst åker förmodligen på lördag och ja vill inte att min gubbe ska gå själv, känns så taskigt! men vi i stallet prata på att köpa en shettis för runt 1000-2000kr, tsm men så idag när man satt o kolla hästannonser hitta ja ett dräktigt halvblodssto som ja föll pladask för på annonsen, det var akut att bli av me henne, så ja ringde, dumma mig! Haha så nu ska vi kolla på henne imorgon eller fredag! Jag som ska åka till Australien snart! Fast iofs så har ja ju folk som tar hand om hästarna när ja e borta, eftersom d har gratis stallhyra och för att dem är bäst, så var en annan kompis väldigt intresserad av att också ha häst hemma så då kan ju hon ev bli fodervärd på detta Stoet isf när ja e borta, vore hur bra som helst:)!

Stoet är dräktigt me en skitsnygg Halvblodsfux me bläs, han finnes på denna länken http://www.stallkilhult.com/html/rambo%20asvhshow0602.html

Snygg om något eller?

Här är en bild på stoet!:) Renrasigt halvblod, som jag tyckt varit alldeles för lyxigt för mig och tror att ja aldrig kommer att få men här är min chans kanske:) Hon är f92 men han sa att hon va superpigg för sin ålder och väldigt duktig i både dressyr o hoppning, kanske häst att träna för instruktör för? får ju inte tillbaka gubben förrän i okt nästa år iså d dröjjer ju innan ja får rida igen isf!, för hur ska ja klara mig utan ridhäst så länge:( Och henne kan ja ju planera framtida föl me med Sylvester!:) Så snygga d skulle bli!:) Halvblodsföl! Kan man tjäna ganska mkt på med om ja bedriver lite avel!:)Aa vi får se!:) Hade önskat mig en stor gård nu och fast jobb!:)

Btw träna älsklingen över pressening idag och han är superduktig, han tveka lite först men kändes som han lita mkt på mig så han gick efter! roooligt! Han är helt enkelt bäst!:)

tränar beröring,lyfter hoven vid tryck me rep!pressening övning me hingsten

Pussilipuss!
Rundbalar!

Höööö!

Idag efter jobbet fick vi skynda oss att röjja ur ladan för det skulle komma ett lass me rundbalar! sen kom han me världens snyggaste traktor, haha ja om man nu kan klassa trakotrer för snygga!;) Den va rejäl och bak på lasset fanns något som gjorde mig lycklig, haha jo fint frääääscht hö! Är mina djur lyckliga är ja lycklig! Och spån och hö är nått som gör att ja skiner extra! haha.. Så nu har ja bunkart upp! gick på 3500kr, och en annan dag köpte ja foder föt 1000kr och sen ett  lass småbalar hö för 500kr som min kräsna häst vägrar äta! Pengar i sjön bara för man har en bortskämd en.. Jaja blir ruinerad! Haha kommer väl ligga back på kontot när ja åker tillbaka t Oz!;)

På jobbet hamna ja vid maskin, en som ja inte är direkt van att vara vid men dan flöt på fint!:) blir troligen där imorgon med! Men nu verka d som d inte blir jobb hela veckan iaf! Suck! Men men blev ju nån dag iaf!:)

Även köpt ett nytt snyggt vintertäcke t Sylvester och en svart lädergrimma! Han blev mumsig min pöjk!:)

Ikväll har jag även gjort tacos, vi var 5t pers som käka!:) Mys!:)

Nej nu ska ja nog nana, blir tidig kväll idag, ich bin todmude! dödstrött...

Här är en till bild Vickys gjorde t mig i photshop!:)Imorgon så får vi se om d blir Bodypump! Vill ha riktigt fit kropp nu innan Oz eftersom ja har tedens att lägga  på mig där nere!;) Så då är d ju bra man e skran när man kommer dit så blir man ist normal där, fast tror aldrig min kropp skulle tillåta mig bli för skran, inte heller för fet för den delen.. Min kropp är bra.. Peppar peppar...

Köss på er!
motionsgympa!:)

Gympa!

Ikväll har ja även varit o svettats på motionsgympa i Långed, första gången ja va där och det var grymt kul!:) Va där me Emma och lillasyster!:) hahaha men herregud va ja har noll koordination i kroppen! Men aja en får bju på sig själv lite!;) man får alltid så mkt mersmak efter träning, ska se om ja kan köra bodypump på ons och ev följa me Emma på badminton på tors och kanske innebandy på söndag?! :) haha d e va ja vill nu iaf, men d e ju hur en alltid mår efter jobbet!;) För ska jobba hela veckan nu!:)

Idag är ja även glad me, för idag va d nått som sa mig att kolla en dretgammal community ja hade, kom in så fick ja ett mail direkt!:) Där fanns en som va exakt liksinnad älska djur och natur, eget hus på landet och han va riktigt rolig och en rejäl hunk! Så vem vet kanske är ödet!;) Han fråga till sist om en dejt :) Så får väl se om d blir någon nu eller i Mars!;) :)
nej nu ska ja nog krypa ner! Tror ja hamnar vid en bra maskin i morgon, wuhuu:)

Nattinatt! Puss
Sylvester<3

Hingsten min:)

Måste bara säga att ja har världens finaste hingst! Han har verkligen fångat mitt hjärta och jag tror vi kommer bli ett fint team ihopa!:) Han va ju livsfarlig ett tag, stegra, bet och slog me frambenen, han testa helt enkelt hur mkt han kunde busa, han e ju hinsgt och unghäst! Så då tänkte vi att d är verkligen dags att göra nått innan d händer nått riktigt illa, jag läste och försökte finna bästa sätt att göra på, överallt läste ja om hinsgtkedja, fortfarande inte fattat va det är men gissa på att d va ett kedjegrimskaft, så det utrusta ja mig med, hjälm och säkerhetsväst! Sen tänkte ja nu får d va nog! Han stegra och masa många gånger och varje gång han reste sig gjorde ja ett ryck me kedjegrimskaftet (som satt under käken), han protestera ganska mkt först men sen gav han sig helt! Så nästan tränat varje dag nu sen två veckor tillbaka och han har blivit gudomligt snäll!:) Så har du en jobbig hingst är verkligen kedjegrimskaft att rekommendera, för varje gång han reste sig blev d ju obehagligt.

Vi har även varit ute i skogen, tränat gå i pölar, förflyttat på sig dit ja vill, lärt oss stå helt stilla, han springer även när ja springer, tvärnitar om ja stannar!:) Han följer mig överallt:) idag träna vi på rep, att ja berörde överallt och han stod jättestilla och va supersnäll, han kan även va uppbunden utan kompisar även där coollugn, tror till o med han är den snällaste i stallet nu!;) gav även tryck på ena benet   med repet, jättelätt och han lyfte me en gång! Tror ni ja blev paff!:) jag är grymt nööjd! Under veckan tänkte ja träna på gå över presseningar med han!:) Han är även jättesnäll att ta hovarna på, lyfter me en gång nu, ingen protest eller nått!:) Tror han e väldigt lättlärd så blir till o försöka lära han trix!:) Jag kan bara säga att jag Älskar min pojk väldigt mkt!:) ska bli så sorgligt o lämna han bara för Australien, känns hemskt! Men men jag kommer ju tillbaka!:) Är bara en månad kvar nu! iden sticker iväg!:)haha han gör sig inte rättvis på bild, mkt snyggare i verkligheten!;) Men han va så söt här!:)

Puss
Djävulen

Inatt hade jag en väldigt psyk dröm! Jag drömde att jag var kär, bara känslan av det var underbart, jag kunde inte få nog av att få se han, ville bara vara nära, tänkte och längta varje minut och sken upp varje gång jag fick en glimt! Aldrig känt den där jättestarka känslan i verkligheten som ja hade inatt i drömmen, men drömmen var bara ren skräck först och en väldigt konstig kärlek! Han mörda flera av min vänner och familj på det brutalste viset, tortera, plåga och han njöt och jag visste d snart var min tur... Väntan var värst, eftersom vi fick gå igenom överlevnadsprov av ren tortyr, men då fick ja honom vara nära... I drömmen var ja så god, så snäll och ren och gjorde inte ett minsta motstånd utan fattade mig i mitt öde.  Men sen börja någon hända.. Han föll för mig, DJÄVULEN föll för mig.. För det var självaste han jag drömde om! Han blev tillbakadragen, sluta ge ordrar, och kylan runt han försvann han gav mig blickar me sorg i ögonen som att han visste att allt var över men som visa hur mkt ja börja betyda för honom, till slut så blev hans undersåtar förbannade och låste in honom och på något vis var hans kraft borta och dem döda honom! Jag hade dödat djävulen, jag störta honom.... ..Jag var helt sönderkrossad! 

Jag vakna av en mindre kul känsla, kändes som något fattades mig.. hur i hela friden blir man kär i djävulen? Betyder det att jag aldrig kommer bli riktigt kär för jag Vill  ha något som inte finns....?  Det var som en riktigt bra film, så verkligt!

Nästa natt hoppas ja djävulen uppstår och vi kan leva lyckliga i alla våra dagar!;) haha..Idag ska ja försöka träna Sylvester, så uppdatering kommer nog sen:)
Puss
Dansa runt på en äng...

Vill nu vara på en varm solig sommaräng nu o bara må underbart o njuta och med Shatterport vid min sida det hade för mig varit lycka..

kan inte beskriva ens en gång hur mkt jag saknar han..

shatterport

Nu ska jag nog gråta lite t Planet earth igen, haha gjorde d sist gång, hur känslig är ja inte då? haha Är ju bara en naturdokumentär, har nog ett blödigt hjärta!

och speciellt idag känner ja! Inte skojj alls...

Kramis!
Hamncompagniet!

ÅMÅL

Hade en trevlig utekväll igår me Emma gumman!:) Haha d va tydligen någon känd Daniel da silva där, haha aldrig hört talas om männsikan, men Emma va grymt lycklig för hon fick två gosekramar av han! hihi!

Hade mkt trevlig kväll! haha förutom när brorsan blev utslängd! D va väl lite tufft där ett tag! haha sicken bror en har!;) Fast han är ju bästa lillebror ändå!:)

Idag visa ja Nats häst för några, hon ska ut på foder,säljas och dessa människor verka grymt duktiga så ja hoppas verkligen hon hamnar där, nu e d ju inte min häst men ibland får man en bra känsla av folk!:)

idag har ja rakat mina mysiga gorilla ben, men till vilken nytta?;)

Bjur på en bild Vicky gjorde t mig på Photoshop!:)En mkt fin låt ja fick höra igår o som jag älska me en gång!

http://www.youtube.com/watch?v=cgNTRRrpSjQ

Puss!
Hundvakt!

TJolahej du med en jättegrej!

Denna helgen har ja vart hundvakt och det låser ju allt en hel del så haft en väldigt lugn fredag och lördag på hemmplan!:) Haha Tessie som ja passar är bara för go!:) haha nu satte ja nyss i en film på me dvdn tog dosan då kommer Tessie som en kanonkula, sätter sig tätt bredvid mig, flyter ut me benen rätt ut över kanten, såg ut som hon härma mig, o så lutar hon sig bakåt och börjar glo på tvn! Hahahaha hon älskar nog me att mysa t en film;)
 Så nu sitter jag och tessie här och ska kolla Planet earth! Får väl se vad hon säger om den efteråt!;)
Har väntat på fått sett den länge nu, är ju ingen direkt film utan är väl en naturdokumentär, sånt gillar jag!:)

Idag har jag tagit mig en långpromenad me Tessie i skogen sen red ja en härlig uteritt me Kippie för Madde är o jobbar i Norge, d gick super!:)  Men denna årstiden är d ingen höjdare o vara i skogen eftersom d finns fula liv där ute! Va e platt, brunt o svårt o döda o få tag på? Jo äckliga rötna jäkla älgflugor! Dem har kryllat på mig idag! uh!

Annars har d inte blivit några större barn gjorda idag, lite tvätt, dammsugning, fix på rummet o sen bara softat! Farmor och lite släktingar var på besök här en snabbis med!:) Kul o få se farmor igen! Men hon har börjat höra så dåligt så är så svår o prata med!:( Stackars!

Haha visst ser hon ut som en gammal bonnemora;) tss tycker hon e så gullig:)!och för var dag så tänker man mer o mer på eget hem, trivs som fisken här och är ju glad men hur mysigt hade d inte varit me ett eget hus, en man och en knodd på ingång och en vovvsing kanske men då vill ja bo på ett ställe utan grannar, haha är nog lite folkskygg så vill ja hundarna ska få springa lösa på dagarna!:)! Men just nu känns allt d där oändligt långt borta och har nog fått ganska dåligt självförtroende d sista eftersom mitt ansikte känns som d blir mer o mer förstört varje dag, vill knappt visa mig!:( Blir så depp! O remissen har ja fortfarande inte fått! förstår inte hur d kan ta så lång tid o vara sålång väntetid på att bli kollad i ansiktet som garanterat är ett läkarbesök på 5 min? snaaart hoppas ja iaf:)

Nej nu ska ja glo planet earth! 

Puss 


Massage

Nej fasen får göra ett ryck o skriva en snabb uppdatering!

Nettan har fått sin livs första massage! tror ni ja  nöjd eller?;)

 haha och så sägs det att ja ska vara rak nu, jag var sned 1 cm!:P haha men medan ja låg där o blunda vänta ja bara på att han skulle dra t så ja skulle få jäkligt ont, men efter att ha hållt i mina ben i typ 5 min så säger han ja nu är du rak! haha va gjorde han då? inte ett jota, eller aa antagligen gjorde han det för han sa han förde över energi i mig, d ända ja kände va ett d ryckte i ögona!
 Men sen massera han min äckliga hud för fräsch va ja nog inte, fast ja skrubbat o haft mig i oändligheter, är fortfarande kass efter Turkiet! Inte kul:P! haha sen kändes d som ja visa halva murvan, kände mig blottad men antagligen gjorde ja inte det utan han vet nog va han gör! Men va ju min första gång så va himla nervöst! Jag är också jätte ojämt musklad och hade väldigt många knutor, haha min kropp har nog inte mått så bra;). kände mig väldigt avslappnad efteråt faktiskt så d va skönt:)

Sen vägledde han mig eller va d va,  han säger ja strävar efter söder när ja borde gå norr som är min väg! hur tolkar man det? han prata om motgångar och sånt men tycker mitt liv flytit på bra, förutom all äcklig beslutsångest då!

Nej nu är ja mongotrött o imorn är man provtagerska på labbet igen..:)

sweetdreams!Puss
Bakis

Bakis!

Usch för detta me att vara bakfull, känns alltid som d är något som fattas i kroppen, och man kan suga i sig vad som helst, nu är ja hur suugen som helst på rå potatis!:P
Jag skulle te Baldersnäs igår haha men allt ja kan säga är att d inte blev så! körde fyllespel i nån timme för mkt;) Så ja "vila" lite på vägen dit o tillbaka;) Men hade riktigt trevligt här hemma me mina nära o kära:)

Haft Madde o Liza här hela helgen också!:) skiitkul!:) Vi var i Laxarby på en loppis nu på kvällinga, kom hem med ett vintertäcke t gubben så nu kan han hålla sig varm o go i vinter:) Yey!:)

Nej så seg som ja är idag så får detta va nog!

Kössohej!


the expendables

Filmkväll

så nyss hemkommen från filkvällen, mkt trevligt!:) Såg två riktigt bra filmer, jag är ju en action älskare och blev rejält me Action såg Crazies och The Expendables, haha i Expendables va det bara actionhjältar, lite kul, Bruce willis, sylvester stallone, Arnold, Jet li, Jason stathat (Äldre Heting) och massa fler!:) Grymt bra film, mycke fighting!:)

The crazies va riktigt spännande med:)

mmm Hetingen, Jason;)Nu blir d in i drömmarna igen!
Hade dock mardröm förut när ja vila efter jobbet, drömde om äckliga håriga jättespindlar som var överallt och jagade och skulle ha död på mig och min mor!
Uscha!

Aldrig drömt om spindlar förut, ska kolla upp om d betyder något.:)

Sov gott!

Puss
Plastmaskin!

Plastmaskin!

Idag igen så hamna ja på ett ställe ja heller aldrig varit på förut;) Fick lära mig köra en robot, en plastmaskin! Trucken va ju inte lika kul o köra när d stod lösa höga hyllsor på, så minsta bromsning eller gupp fick ju allt o svaja men lyckades hålla dem stabila! Men efter ett tag börja plastmaskinen krångla o helt plötsligt störta den in i pallarna, fatta inte alls va som va fel och till slut fick ja sätta mig på roboten och åka med runt, haha men den koordinationen ja har på ben o styrning när d går runt i en jäkla fart så höll ja på skratta ihjäl mig o ju mer ja skratta ju sämre gick d o svårare blev det, haha måste sett så roligt ut, tänk er en åkergräsklippare som går i världens fart och runt runt ett träd kanske 20 gånger! haha ja blev yr i bollen och till slut krashlanda ja in i pallen och höll på flyga åt helvete! hahaha men hade grymt kul!;)

Nu ska ja o kolla film i Långed:) på Projketor o grejjer! haha men hoppas d väljer en inte för hemsk film för ska ju våga åka vägen hem själv me igenom den mörka skogen! :PHejsvejs!
Övertia!

Övertid 13 timmar..

hahaha kom hem, stappla uppför trappan, raka vägen t mitt rum nästan o stupa ner! vägrar röra mig en millimeter till idag! Så jäkla otränade ben så d är skämmigt, kan inte gå nerför utan att d känns som benen ska brytas av eller falla loss från midjan! ;) Men jobbat 13 timmars pass idag o imorgon blir d upp tidigt o jobba, sägs d inte att andra dagen efter träningen e värst? inte mtk o se fram emot imorgon me andra ord!;)

Hel galet att ja kan få så mkt energi av övertid, haha har världskul åt allt, och har big plans nu med men vi får se om d blir nått framöver;)

Ikväll eller imorgon försvinner 20.000 från mitt konto:( Dock ska bara brorsan låna dem ett tag för han ska inhandla en ny fyrhjuling o min pappa får hans andra nästan nya och den är vägreggad, så nu Madde kan vi burna runt var som helst när som helst;) Denna är Ubersnygg me! Love it!jag på jobbet för langesen!

nej gott folk nu blire natten, hoppas ni får sötast drömmar, själv ja ska försöka få en glimt av min framtida man i mina drömmar inatt;)!

Puss på er!
Bodypump!

Hej!
Då har man varit på första body pump passet idag och det kändes jäkligt härligt, haha gött att d förslappade musklerna får röra sig lite igen! Ben jag är nog otoligt svag i, haha dem darrade som attans efter passet och i övningar som att bara sträcka ut dem i slutet var mega kämpigt, nått som också va kämpigt va triceps, men där har ja ju bara gäddehäng så d kändes gött and i hope ja har träningsvärk i de imorn ! Biceps och magen flöt på fint så där får d bli mer tyngder o press nästa gång;) Härligt nöööjd! Och har en den bästa träningskompisen, Emma gumsan!:) så skojj!

Va även in en sväng o kolla på vilka som spela i damlaget i innebandy, ska dit o provspela nån dag:) Whiie!Sen vill ja gärna tipsa om lite grejs från hälsobutiken, köpte oss häromdan denna och tror den e grym känner mig faktiskt mkt piggare!:)


Så fina grejjer om du vill ha i dig alla vitaminer och få extra energi!:)
 sen bev d några tabletter för hy, hår och naglar, eftersom ja e så ledsen över min hy så hoppas ja innerligt de hjälper, även fått läkartid så nu hoppas ja på nån förändring i fejjan, för d är d värsta i mitt liv, förstör så mkt:(!

Övertid i morgon, so herlich så är nog absolut dags för natten!

söta drömmar på er!

Puss och Kram
haha

Hejhopp!:)

Jobbet har gått bra idag, fick stå vid pacon, haha där ja vanligtvis brukar få morgonfisar o står ut me o se nån gräver i öron, näsa eller ravaför att sedan lukta på va den hitta i dem hålen !, men inte idag och vem är inte gladare än mig? ;) tss!

Sen undrar ja om d finns nån som är intresserad av häst eller hästar eller vet någon, då Nathalie vill ha ut Sharon på foder och han i Mellerud vill sälja 3 ston! Så om nån vet nån får ni gärna höra av er:)

Sett när min snygging lekt i hagen idag, och vilka gångarter han har, svävar fram! whiiie ja har dem två finaste hästarna i världen!:) S&S!

hahaha älskar bilden under! så klockren!:)

Puss
Roadtrip

En Sväng
Blev d idag efter jobbet till Lysekil! Hängde me Christian för han skulle kolla på en ny bil! Va så grymt sleten efter jobbet så tog me min kramkudde i bilen o tänkte sova en sväng, men nu när ja ska nana så glömde ja den i Christians bil. Hur ska ja överleva natten utan min sovälskling? ja som är så kramsugen på nätterna.

  Bilen va superfin och blir att han köper den imorgon:) haha nästan så man själv blev sugen på köpa en;)

Ska även söka ett jobb ev imorgon på Bäcke som sträcker sig ett helt år! Tänk o få jobba ett helår o bara spara pengar, isf skulle Nettan bli en rik flicka!:)

Nattinatt på er!

Puss
Ingen ro ingen vila..

Dåligt med sömn...

Kan inte sova. Tänker för mkt om allt och om Oz, saknar och älskar Australien! Men vad säger man, tid är pengar? och pengar är inte allt? 6500 isf måste man punga ut med! Isf är 10,000 borta på absolut ingenting men iofs så kom ja ju hem o fick ihop allt ja gjort åt o jobba har ju inte varit för jobbigt.. Ja vill ju så gärna ha ett andra visum nu blir det ju bara två månader o d känns alldeles alldeles för kort för Australien... Men men d är ju alltid nått:) 
Gamla hus!

Läskiga övergivna hus!

Min kusin har varit i övergivna hus i skogarna runtom här och jag kolla precis igenom hans bilder han tagit och kan ju säga att ja lätt kommer få mardrömmar nu! haha känns som skräckhus allihopa! Hade gett mkt för att få haft en stor stark man bredvid mig nu!!:(  Snodde en bild av honom(Hoppas det är okej),  Äcklig!
Nu ska en försöka sova upp ubertidigt!

jobba imorgon o de ska bli riktigt skönt!

Nattinatt!

Puss
Söndagar!

Söndagar

Då var det söndag igen, , haha de är konstigt nog att alltid söndagar blir slappa, och när d är slappt tycker ja d är ganska meningslöst ibland! Tiden bara försvinner på ingenting! När man är själv iaf! Är det för att d är jobbdag efteråt tro? aja söndagar är inte favoritdagen på veckan, den och tisdagar går bort hos mig!:P

Så idag har ja haft en lugn dag, grejjat me älsklings Sylvester, fixat me tvätten, städat rummet o rensat lite sen är ja hundvakt åt lilla Tessie med:) En jättego Amstaff tik då madde o Liza är o jobbar, riktigt kul o ha hund hos sig!:)
Jag och Rolf ska nog snart städa på nedervåningen och möblera om lite, ska bli skojj o se om d kan bli lite skillnad:)

haha ja just d ja, i lördags så åkte ja o Rolf till åmål, o herregud tror inte vi är civiliserade av oss för 5 öre;) Direkt vi kom in i affären så fastnar Rolf emellan dem där som öppnar sig precis i ingången, haha o d va för höga o kliva över och lite för låga o kliva under o stackars Rolf såg helt lost ut där inne, men sen kom en tant till undanräddning! Haha ja tror hon sa ja d är inte var dag man ser! haha sen senare så kan ja babbla på rätt bra och tror att ja o rolf är dem enda som finns i affären, så ja står i hyyllkanten o spanar på mat o läser bak på en grejj och börjar frågor, vad säger du om chilli con carne? har du ätit det och gillar du det? ska vi kanske fixa det ikväll och så vidare, men så reagerar ja på att ja inte får nått svar o kollar upp o där står den en gubbe som inte var Rolf o gör kollar på mig som ja e helt dum i huvudet! , men sen säger gubben jo visst är ja gla i chilli con carne! hahaha.. Pinsamt! Åmål är då större än va ja alltid trott, va inne i massa affärer som ja inte hade en aning om!:) Kul o se sig om lite:) Dit flyttar brorsan nu i september så kanske blir att man blir där lite mer:) Fast just nu har väl inte ja o bror d bästa förhållandet, vet inte va som hänt för har ju alltid varit så nära! Tråkigt är det!:(

I lördags tog vi bort två stora träd här på gården, ett spökträd, haha varit stendött länge nu sen ett annat som rasa i vintras, så nu känns d ganska tomt men blev en uppfräschning:)

 


Sylvester full av jäkelskap!
Jag leker med Tessie! Haha ja ser ut o va en tjock hundraårig tanta men d bjur ja på!:PFarväl rötna träd!Tessie hjälpte t o slänga in lite ved;)

Nej nu ska d möbleras!

Tjohooo!
Kippie!

Kippie!

Hej! Nu var d l'ngesen ni fick uppdatering om d hästarna ja köpte i sånt bedrövligt skick! Man kan knappt tro d är samma hästar, kippie har blivit otroligt vacker även Sylvester:) Kippie är nu Maddes häst då hon förälska sig i henne med en gång vi fick hem dem fast hon är kvar i stallet såklart:) Här kommer några bilder från idag:)

Visst är hon söt?=)

Här är en gammal bild från nä vi fick henne!Bjuder på en bild på min lilla Hingst me! underbar är han:)Hejsvejs!
Bonneträningsvärk!

Godmorgon!

Idag har ja varit hurtig, är ledig men ställde klockán på sju för att försöka få gjort så mtk som möjligt idag, Har hunnit me mocka, städat stallet o sit ups, men får väl snart igång igen, dessa sug till datorer!:P Men har en kolosal träningsverk i hela kroppen idag efter d senaste dagarna då d va längesen min kropp fick jobba me bonnegrejjer;), haha har lyckats få ont i undersidan av underarmarna`? Haha d kan ja aldrig minnas ja haft innan! Men d va nog efter ja flytta rejält virke häromdan då ja städa ladan o tog en helt själv, d va inte lite tufft kan ja lova, höll på ge upp flera gånger om men sen när d va gjort kände ja mig lätt som starke adolf.

JaghjärtaträningsvärkHar funderingar på att städa ur en annan del av ladugården med och göra två nya boxar om rolf nu vill göra nått av det utrymmet:), känns som d hade varit perfekt o haft där och så kul o ha nått projekt o grejja´med:) Men är mkt jobb då hela den delen är fullt av kolosalt mycke bröte, sen måste en gjuta troligen men då har man iaf något att grejja med:)!

På måndag börjar jobbet på Bäcke igen, haft två lediga veckor och dem har varit uberskona! Men ska bli kul o börja o dra in lite mer pengar igen!:)Hejhopp så länge!:)

Kramar
Melbourne cup 2010.

Helt extas!

Ska på Melbourne cup den 2a November så när ja landar i Australien bär d iväg sedan till Melbourne och har gratis boende hos en tysk, som ja även ska gå med:) Kan knappt bärga mig. Har bara läst om det i mina gamla hästböcker när ja va liten och sett film om det och självklart hört massa och tror det är den största tävlingen i australien och nästan världen!:) O dit ska lilla jag:)

Lycka:)
RSS 2.0