Förändring!

Ja behöver förändring! Ja känner verkligen för o förändra lite i mitt liv, eller aa utseendet iaf, d ja måste är o fixa mitt hår, verkligen inte rört i det på evigheter och d är slitet, utväxt till förbannelse och i ganska mkt olika nyanser! Heeemskt! Sen borde ja kanske tänka på va ja plockar på mig mer, ja ser verkligen ut som världens lodis när ja kommer till affären, jacka som är mer sketen än ren, mjukisar eller ridbyxor och stövlar för d mesta. Haha e d fagert? Neeej! Men va fasen d e ju jag, men ja kan ju försöka o se lite proper ut kanske! :P

Men så är d väl när man inte hinner me sig själv får utseendet lida!  Men ska se om d kanske finns tid i långed hos frissan så ja kan vara i ordning te helgen för då blir d partaaajj i Tanum me goaste tjejerna!:D  läängta! Har bara ett problem o d e vem som tar ALLA hästar? Dem e ju inte så få direkt!:P..



Nästan sugen på nått sånt här igen? Massa blont plus busigt uppklippt? Eller nån som har nått förslag va man ska klippa/färga?=)

Här är en bild från nån dag sen så har ganska långt hår nu, men som sagt sletet!:(


/Nettan



Kommentarer
Postat av: Jim

Du är fin oavsett om du kommer i som så kallade lodis kläder i dina ögon, för den utstrålningen o skönhet som du utger är det finaste:), Din insida är det viktigaste o finaste:). Hade gärna tagit hästarna för att låta dig vara o festa i helgen, men tyvärr bor ja inte nära dig. Puss på dig iaf

2012-03-07 @ 22:03:50
Postat av: Din syster <3

Du är jättefin som du redan är! :) Men om du ska ändra håret tycker jag att du ska klippa kort lugg och sen väldigt mycket uppklippt :) Du vore väldigt söt i de iaf ;)

Och gällande kläderna, våga visa att det är du xD Om du bara ska till affären spelar la inte kläderna helt för stor roll, men om du ska ut och festa och så och att du kommer i stövlar och mjukisbyxor ser dock inte lika bra ut ;) Tss!

Love u<3

2012-03-07 @ 22:06:50
URL: http://www.nattstad.se/emeliieeliiasson

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0