Härlig långhelg!:)

åååh va skönt d vart me Långhelg, ledig i fredags o d satt inte fel och vädret har även vart på min sida så varit mkt häst och äntligen har ja fått komma upp i sadeln, blivit väldigt dåligt me d sista så ha har ju fått abstinens till tusen och man känner att en stund på ryggen gör en lite extra lycklig! haha.. Dem gör mig alltid lyckliga men att komma ut på en mysig tur är d inte mkt som slår, guld värt! :D

I Fredags red ja Chuck och då va han som en bomb, inte konstigt dock då han får mkt foder plus att han stått i en evighet! Men d gick bra och ja njöt i fulla drag ändå, han va så pigg att d knappt fanns stopp på han så vi galoppera väl runt i cirklar i hundra år, vi skulle bara skrittat såklart men va inte helt lätt när han ville annat och vägra stanna så d va bara o köra han trött, och d blev han och efter d gick han jäkligt fint!:) Kändes så avslappnad efteråt och gick i form, skitmysigt! Då tyckte ja d va framsteg, haha men dan efter va ja ännu mer nöjd för då kom Liza när ja red honom och då va han spänd men han hade ingen bomb i sig då som tur va, Liza testa honom och efter d gick han skitfint, då va d roligt o rida honom efter hon hittat "knapparna", Liza e så grymt duktig:) Så hon träna oss en stund o d gick otroligt bra så ja va sååå glad och nöjd efteråt!:D Tack Liza..:)
 Och idag kom Linn till stallet och red honom en sväng, och d såg gör bra ut!:) Så hon kommer nog rida Chuck en del på veckorna när ja jobbar så han kan hållas igång och hon va även sugen på träna för tränare me honom isf längre fram!:) Vore grymt skojj och då får han ju ordentlig utbildning! sen roligt om man e fler i stallet!:):)


Liza och Chuck, så fiiint!:)

Jag och Chuck!:)

Linn och Chuck!:)

Väntar på passet till Cassie och på papper till Camaro så han kan flytta! Och Cassies öde har ja nog skrivit här innan, Ja har bestämt mig för att låta henne somna in!:( Sorgligt men känns som d är för hennes bästa tyvärr!

skulle på bio me Fredrik strax egentligen men vi bestämde oss för o inviga tvn i sovrummet ist så blir hemmamys!!:) Saknar min sötis! haha.. Ja e en lycklig flicka!

Nu ska ja ta tag i stallet här ute hos Lennart så d blir gjort!

Puss på er!



Kommentarer
Postat av: Anonym

Det var verkligen roligt att få prova han, och det var ännu roligare att träffa dig ;) hihi, du är så söt nettan! Och tack för alla fina ord, men jag hoppas du vet att du också är riktigt duktig och att du kommer inte få det lätt om vi ska träna framöver, mohahaha!!! :P

2012-01-08 @ 20:26:46
Postat av: emma

men inte ett ord om att vi hade myskväll igår ju :( snyft ;)

2012-01-08 @ 22:11:06
URL: http://quofataferunt.blogg.se/
Postat av: Din syster <3

Lilla Cassie :( :/

2012-01-08 @ 22:33:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0